skip to Main Content

KUSTERS   /   BIJHORENDE PRODUCTEN   /   ROLLUIKEN

Een rolluiken verbeteren je leefcomfort

Rolluiken zorgen voor energiebesparing, veiligheid en verduistering. Zo kan de warmte in de winter en de koelte in de zomer beter binnenshuis gehouden worden. Daarnaast vormt een rolluik een barrière tegen ongewenste blikken. Onze rolluiken worden mogelijk voorzien van een opstootbeveiliging waardoor ze vastzitten  in gesloten toestand.

Hou bij de keuze van je rolluik ook rekening met de sfeer en uitstraling van uw huis. Ons uitgebreid gamma dat zowel bestaat uit inbouw - , opbouw- als voorzetrolluiken  zorgt ervoor dat we een oplossing hebben voor elke stijl van woning. Door onze eigen lakkerij is de kleur van de onderlat  identiek aan  je ramen en deuren.

Bij Kusters stellen wij een totaaloplossing voor die afgestemd is op jouw noden.  In een van onze showrooms begeleiden wij u dan ook bij het maken van de juiste keuze. 

De bediening van je rolluik

U kan kiezen voor een rolluiken met een manuele of een elektrische bediening.

Het voordeel van de elektrische bediening is dat je met één druk op de knop alle rolluiken of één rolluik kan sluiten of openen. Daarnaast is het mogelijk om met programmatiefuncties je rolluik af te stellen op het opkomen en neergaan van de zon of op bepaalde vakantiedagen.

De nadelen van de elektrische bediening is dat je rolluik zowel van netstroom als van een motor voorzien moet worden. De complexiteit van het systeem heeft dan ook invloed op de prijs en  defecten zijn mogelijk ten opzichte van zijn manuele tegenhanger. 

Naast de soort en de stijl van je rolluik dient een keuze gemaakt te worden tussen de bedieningsmogelijkheden. Jouw Kusters vertrouwenspersoon bekijkt dit en gaat op zoek naar een oplossing die bij jouw noden en verwachtingen past. 

Back To Top