skip to Main Content

KUSTERS   /   BIJHORENDE PRODUCTEN   /   VERLUCHTINGSROOSTERS

RENSON
Innovatieve oplossingen voor ventilatie

 

RENSON is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt dit dynamisch familiebedrijf energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen, appartementen en veranda’s. Sinds 1995 werkt Kusters ononderbroken samen met deze partner voor het integreren van de innovatieve systemen in de totaaloplossing van je ramen. 

Renson investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Een zeer uitgebreid team R&D mensen en productmanagers is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande producten en de uitwerking van nieuwe oplossingen. Deze duurzame oplossingen bieden een antwoord aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design alsook eenvoud in gebruik en onderhoud. 

Renson website

Ventileren voor jou en je woning

Je woning leeft. Activiteiten van bewoners en organische stoffen van het huis zelf dragen bij aan een slechtere luchtkwaliteit. Een slecht binnenhuisklimaat kan zorgen voor een droge keel, hoofdpijn, allergieën of slaperigheid. Een teveel aan vocht in huis kan op zijn beurt geurtjes, condensatie en schimmelvorming met zich meebrengen. Daarom is het uitermate belangrijk om grondig en op regelmatige basis te ventileren. 

Ventileren kan eenvoudigweg door regelmatig je raam of deur te openen. Een tweede optie is het inbouwen van een ventilatierooster waardoor op een natuurlijke wijze  een constante verluchting plaatsgrijpt. Door de zelfregelbare klep  komt er verse lucht binnen op een inbraakveilige en energiebewuste manier. Door de  ventilatieroosters in onze ramen te integreren streven wij ernaar om van iedere woning een comfortabele thuis te maken.

MEER INFO

Back To Top