skip to Main Content

KUSTERS   /   BIJHORENDE PRODUCTEN   /   VLIEGENRAMEN

Hou insecten buiten met een vliegenraam

Een zomerse dag, de zon schijnt en u geniet met uw gezin en familie van de stijgende temperatuur. Na zo'n prachtige dag wil je de woon- of slaapkamers verluchten met de afkoelende buitenlucht. Hierbij is niets zo vervelend als insecten die je om de haverklap komen storen. Een vliegenraam is onmisbaar om een binnenruimte  vlieg en - mugvrij te houden bij het verluchten. 

Onze vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en gebruiksvriendelijk. Dankzij een eenvoudig montagesysteem zijn ze gemakkelijk te plaatsen of te verwijderen. De vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuiframen worden in eigen atelier geproduceerd door gebruik te maken van diverse profielen van Reynaers en Sprangers. Hiervoor zijn er verschillende uitvoeringsmogelijkheden en worden ze voorzien in dezelfde kleur als je raam.

 Maak komaf met vervelende beestjes en geniet van frisse buitenlucht tijdens de warme zomermaanden.


VLIEGENRAMEN

Onze standaard vliegenraam wordt  met een eenvoudig klemsysteem in een aluminium of PVC raam ingezet zonder de kip- of draaistand van je raam te hinderen. 


VLIEGENDEUREN

Voor je terras maken we gebruik van vliegendeuren die voorzien zijn van naar buitendraaiende scharnieren en een magnetische sluiting. 


VLIEGENSCHUIFDEUREN

Met een vlotte beweging is het geheel verschuifbaar. Om gebruiksgemak en esthetiek te verhogen kan je kiezen tussen verschillende handgrepen. 

Back To Top