skip to Main Content

KUSTERS   /   BIJHORENDE PRODUCTEN   /   ZONNEWERINGEN

RENSON
Innovatieve oplossingen voor zonnewering

RENSON is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt dit dynamisch familiebedrijf energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen, appartementen en veranda’s. Sinds 1995 werkt Kusters ononderbroken samen met deze partner voor het integreren van de innovatieve systemen in de totaaloplossing van je ramen. 

Renson investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Een zeer uitgebreid team R&D mensen en productmanagers is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande producten en de uitwerking van nieuwe oplossingen. Deze duurzame oplossingen bieden een antwoord aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design alsook eenvoud in gebruik en onderhoud. 

Renson website

Evenwicht tussen verlichten en oververhitten

Met de innovatie van onze ramen streven we naar een maximale lichtinval met beperkte inname van profielruimte. Zonnestralen in je huis zijn een opheldering voor de ruimten en je humeur. Ook in de architectuur zien we de raamoppervlakten steeds vergroten. Het binnenkomend zonlicht kan  op een warme zomerdag je ruimte echter sterk oververhitten. Daarnaast weerkaatst zonlicht de schermen van je tv of computer waardoor ze onleesbaar worden. 

Deze frustraties worden opgelost door een zonnewering. Bij warme dagen voorkomt u oververhitting door zonnestralen tegen te houden. Bij frissere dagen kan je je energieverbruik reduceren door het binnenlaten van de zonnestralen. Door het controleren van de natuurlijke lichtinval wordt het leefcomfort in je woning geoptimaliseerd.

MEER INFO 

Back To Top