skip to Main Content

KUSTERS   /   OVER ONS


Kurt & Lieve van Kusters Ramen & Deuren Antwerpen


Patrick & Evy van Kusters Ramen & Deuren Gent

Specialist in aluminium & pvc ramen en deuren

Sinds 1961 is het onze missie om ramen en deuren aan te bieden met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Met een gepersonaliseerd ontwerp zorgen we ervoor dat de ramen en deuren passen bij de stijl van elke woning.

In de jaren '60 behoorden we tot de eerste verwerkers van de aluminium profielen van Reynaers. Vervolgens verruimden we ons gamma met PVC profielen, waarbij we kozen voor het kwaliteitsprofiel van Deceuninck. Deze profielleveranciers zetten de toon voor innovatieve producten. Kwaliteit uit zich op vlak van duurzaamheid, isolatiewaarden en service na verkoop.

In 2009 besloten we een tweede showroom te openen in Lievegem, bij Gent. Het is onze doelstelling langdurige en duurzame klantenrelaties op te bouwen op lokaal niveau eerder dan een groot aantal onafhankelijke verkooppunten te creëren.

Tot op het heden hebben we nog steeds dezelfde visie: “Scherpe prijzen voor super-isolerende ramen en deuren met een uitmuntende kwaliteit, daar gaan wij nog steeds voor.” - Oprichter, Jef Kusters

Onze sterktes

Passie voor het vak

Al meer dan 50 jaar leeft bij Kusters de passie voor het vervaardigen en plaatsen van ramen en deuren. We onderscheiden ons door onze persoonlijke klantgerichte aanpak, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Zorgeloos van a tot z

Als klant krijg je bij het eerste contact een vertrouwenspersoon toegekend die jouw project van a tot z opvolgt. Het project omvat zowel de productkeuze, de assemblage als de afwerking bij de plaatsing. Onze aanpak is erg persoonlijk en duidelijk.

Lokale productie

Door de assemblage van onze ramen en deuren lokaal en in eigen handen te houden, blinkt Kusters uit op vlak van kwaliteit, snelheid en productmogelijkheden. Hiermee onderscheiden wij ons van importproducten uit het buitenland.

Professionele plaatsers

Bij het demonteren van het oude en installeren van het nieuwe raamwerk wordt professioneel te werk gegaan. Onze eigen productie verzekert afstemming met ons plaatsingsteam. Met respect voor de woning wordt de afwerking tot in detail verzorgd.

Eigen lakkerij

De kleur van je raam of deur is erg belangrijk. Om het kleurenaanbod breed te houden en kwaliteit te garanderen investeerden wij in een eigen lakkerij. Een uitgebreid productaanbod in combinatie met deze kleurmogelijkheden is een van onze unieke voordelen.

Service na verkoop

Alle defecten worden opgelost door ons gespecialiseerde service-na-verkoopteam. Wij gebruiken enkel topmerken met duurzaamheid en na-service. Buiten de garantieperiode worden werkuren en vervangingsonderdelen aangerekend aan een eerlijk tarief.

Het Kusters team staat steeds voor je klaar voor advies, ondersteuning of service na verkoop

ONS TEAM

Onze werkwijze

Afspraak met specialist

Bij je eerste contact wordt een vertrouwenspersoon toegekend. Deze begeleidt je in de showroom en adviseert je bij de beslissingen die bij jouw bouwproject komen kijken.

Vrijblijvende offerte

Een verkoopovereenkomst wordt opgemaakt waarin de ramen en deuren in detail beschreven staan. Dit samen met een overzicht van de huidige premies en subsidies die van toepassing zijn.

Technische opmeting

We maken tijdig een afspraak voor de opmeting. Je vertrouwenspersoon is een ervaren vakman. Samen worden alle technische details overlopen om alle misverstanden te vermijden.

De productie

Na het persoonlijk ontwerpen van je raam of deur, wordt de productie in onze fabriek gestart. Onze ateliermanagers controleren, samen met je vertrouwenspersoon, kwaliteit en timing.

De plaatsing

Bij de plaatsing zorgen wij voor een piekfijne binnenafwerking. Je vertrouwenspersoon plant samen met jou een moment in dat past en begeleidt het hele plaatsingsproces.

Service na verkoop

Bekijk de garantievoorwaarden op de factuur en contacteer ons indien je vragen hebt. Je kan steeds rekenen op onze dienst na verkoop. Werkuren en vervangingsonderdelen worden aan een menselijk tarief aangerekend.

"Het advies en beleiding door iemand van Kusters bezorgde ons een zorgeloos renovatieproject"
- Familie Smulders

MEER GETUIGENISSEN

OVER DE SAMENWERKING MET LEDIFY

Kusters is gespecialiseerd in het maken van raamconstructies op maat. De microbe voor constructies, simulaties, technische tekeningen, kraanwerken en lassen gaf de familie door aan zoon Pieter. Hij verdiept zich sinds enkele jaren als zaakvoerder in de technologie van LED schermen. De synergie tussen beide bedrijven omtrent knowhow zorgt ervoor dat we jou heel graag LEDify als ideale partner voor al jouw LED schermprojecten willen aanbevelen. Zoek je dus naar dé specialist in LED schermen op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Pieter Kusters en het LEDify-team!

BEZOEK DE LEDIFY WEBSITE

 

Back To Top