skip to Main Content

KUSTERS   /   EXTRA INFORMATIE   /   PRIJZEN & PREMIES

De prijs wordt bepaald door de door jou gekozen specificaties 

Elk van onze raam of deurprojecten zijn volledig op maat gemaakt en voldoen aan de specifieke noden van onze klanten. Het is niet mogelijk een eenduidige prijslijst voor te stellen omdat deze afhangt van de door u gekozen componenten en de complexiteit van je bouwproject.

Een offerte aanvragen doe je door langs te komen in een van onze showrooms of door ons je projectspecificaties door te sturen via email. Onze vertrouwenspersonen komen bij je thuis langs om op een gerpersonalisseerde wijze jouw project te overlopen. 

Enkele voorbeelden van componenten die invloed hebben op de prijs zijn de materiaalkeuze van je profiel, het model van je profiel, het type raam of deur, het beslag, soort glas, de kleuring en de complexiteit van de plaatsing. 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Laat je informeren over de premies door je vertrouwenspersoon

Je vertrouwenspersoon staat steeds klaar voor vragen en advies. Dit omvat ook je te informeren over de meest recente premies en subsidies in België. Wij passen de premies steeds geoptimaliseerd toe op je bouwproject. In wat volgt worden de verschillende soorten opgelijst. 

Vanaf februari 2016 geld een verlaagd BTW- tarief van 6% (ipv 21%) voor de renovatie aan privéwoningen van minstens 10 jaar oud. Meer info is de vinden op www.financien.belgium.be

Ten tweede is er de premie van de netbeheerder voor hoogrendementsglas voor een woning. Hierbij moeten de werken uitgevoerd worden door een erkend aannemer en moet de vernieuwde beglazing voldoen aan een U-waarde van maximaal 1.1 W/m²K. Indien u gelijktijdig investeert in vernieuwde muurisolatie, is de combinatiepremie toepasbaar. Alle voorwaarden omtrent deze premies te vinden op www.energiespraren.be

Daarnaast is er soms ook een gemeente- en/of provinciepremie voor hoogrendementsglas. Met ‘zoek uw subsidie’ op www.energiesparen.be krijgt u een handig overzicht van alle premies waarvoor u in aanmerking komt.

Tenslotte zijn er de renovatiepremies van de Vlaamse overheid. Een overzicht is raadpleegbaar op www.wonenvlaanderen.be.

Back To Top