skip to Main Content

SALAMANDER     I     VOORDELEN    I     HOUTLOOK    I    PROFIELMODELLEN     I     INSPIRATIE!

SALAMANDER 
Het PVC kwaliteitsmerk

Salamander is een Duitse onderneming met een consequent succesverhaal als innovatieve systeemleverancier voor moderne hoogwaardige PVC profielen. De oplossingen die Salamander voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

De manier van werken bij Salamander is gelijklopend met die bij Kusters. Salamander houdt de belangrijke processen binnenshuis om de kwaliteit steeds te beheren. Met deze partner hebben we een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van PVC profielen en hun toebehoren.

Door de halfjaarlijkse trainingen blijven onze medewerkers op de hoogte van de meeste technische innovaties in profielconstructies. 

WEBSITE SALAMANDER

Wat zijn de voordelen van PVC profielen?

isolatieniveau

Het grootste voordeel van PVC zijn de uitstekende isolatiewaarden op vlak van warmte, geluid en vocht. Dit heeft een verminderde energiefactuur van je woning als gevolg. 

budgetvriendelijk

Ramen in kunstof hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding ten opzichte van andere materialen. Desondanks de budgetvriendelijkheid blinken ze ook uit in functionele kwaliteitsaspecten.

kleurmogelijkheden

Voor PVC kan je kiezen voor een folie in nerf- of korrelstructuur. Tevens kunnen wij je profielen lakken in 400 RAL-kleuren. Hierdoor kan je zowel genieten van een warme houtuitstraling als van de sterktes van PVC. 

Kusters PVC met houtlook

Warme uitstraling met houtlook

Door gebruik te maken van de nieuwste PVC profielsystemen kunnen wij ramen vervaardigen die er uitzien als traditionele houten ramen maar die in onderhoud de voordelen van PVC ramen behouden.

Schuren en schilderen behoren tot de verleden tijd, u hoeft enkel te genieten van de warme houtlook. Tevens beschikken deze ramen over dezelfde hoge isolatiewaarden eigen aan een PVC raam.

Wij  zorgen ervoor dat de kleur van je ramen perfect afgestemd is met de stijl van je huis. Voor een klassieke woning bieden wij folies met verschillende houtstructuur aan maar ook alle kleurvarianten zijn mogelijk. Hun uitstraling is nauwelijks te onderscheiden van de originele houten raam. 

STREAMLINE
Wooncomfort van zijn mooiste kant

Wie  wooncomfort en energieverbruik weet te waarderen, vindt in het systeem Streamline de optimale oplossing. De profielseries Streamline verenigen een zeer hoge mate van veiligheid, warmte- en geluidsisolatie.

De weerbestendige en makkelijk te reinigen oppervlakken van onze kunststof ramen zetten ook nieuwe maatstaven op het gebied van duurzaamheid en onderhoudscomfort. Precies alles wat u nodig heeft om u thuis helemaal goed te voelen.

Salamander Streamline is een raamtechniek met een 5- kamersysteem, 76 mm inbouwdiepte en 2 afdichtingsniveaus. Dit maakt van de Streamline de meest kwaliteitsvolle PVC profiel op de markt.

BEKIJK DE BROCHURE

STREAMLINE RETRO
Een gebogen vleugel voor extra elegantie

De gebogen vleugen geeft een retro look aan je raam. De buiging werd zo ontworpen zodat het raamprofiel perfect bij een klassieke woning past. 

Aangezien de streamline retro een klassiekere uitstraling heeft, word dit systeem vaak gecombineerd met een houtlookkleuring. Hierdoor wordt een authentieke woning gecreëerd die toch voldoet aan hoge isolatiewensen.

De levensduur en sterkte van PVC profielen is daarnaast een pak hoger dan zijn tegenhanger in hout. 

BEKIJK DE BROCHURE

Inspiratie!

Laat je inspireren door enkele van onze pvc raamprojecten

Back To Top