skip to Main Content

REYNAERS     I     VOORDELEN    I     VIDEO    I     PROFIELSYSTEMEN     I     INSPIRATIE!

REYNAERS
Het topmerk in Aluminium profielen

Kusters ramen en deuren behoorde in de jaren '60 tot de eerste verwerkers van de aluminium profielen van Reynaers. Doorheen de jaren is onze samenwerking versterkt wat zijn invloed heeft op de prijs en de kwaliteit van onze aluminium producten.

Tot op het heden is Reynaers een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en duurzame aluminium profielen. Deze worden door ons gebruikt voor de constructie van onze ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren en veranda’s. Bij ons zijn dan ook alle profielsystemen van Reynaers verkrijgbaar.

Samen met Reynaers laten wij ons leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu. De kwalitatieve systemen voldoen dan ook aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. 

REYNAERS WEBSITE

Wat zijn de voordelen van aluminium profielen?

moderne look

De slanke profielen geven uw woning een moderne uitstraling. De look en feel van aluminium is het grootste verschil met PVC.

stevigheid

Aluminium is een oersterk metaal wat je profielen erg onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast is het resistent tegen vervorming en beschermt je woning tegen inbraak. 

keuzeaanbod

Wij produceren alle mogelijke raamontwerpen. Voor de binnen- en buitenzijde kan u kiezen uit 400 beschikbare RAL-kleuren. Profielmodel SL38 voorziet staal imitatie. 

Reynaers schuiframen doen de grens tussen interieur en exterieur vervagen

De ultrafijne look van een Reynaers schuifraam creëert grote, transparante oppervlakten met een sterk en elegant design. De CP-lijn zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. Zelfs met zijn fijnere profielen is een raam of deur uiterst performant. Met de uitstekende isolatie en een strakke look is de Reynaers CP-lijn dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

De Reynaers CP oplossingen is beschikbaar met als mono-, duo of triorail met dubbele of driedubbele beglazing. De varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van grote glasafmetingen aan. De Reynaers schuiframen zijn niet enkel een staaltje topdesign, ook op vlak van energie haalt het systeem indrukwekkende prestaties!

CP 130 - LS
Schuiframen met max glasgewicht tot 300kg en max hoogte 3 meter

Hedendaagse architectuur doet de grenzen tussen interieur en exterieur steeds meer vervagen. Onze schuifdeuren beantwoorden perfect aan die vraag: grote glaspartijen, een maximale lichtinval en een beperkte inname van ruimte. Dit creëert een nieuw gevoel van ruimte en brengt meer licht in de woning.

Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas , voldoet CP 130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies. 

BEKIJK DE BROCHURE

CP 155 - LS
Schuifraam met max glasgewicht tot 400kg en max hoogte 3.5 meter

De CP155 heeft dezelfde strakke look als de CP130 maar is net iets dikker en krachtiger waardoor dit profielsysteem geschikt is voor grote schuiframen met een groot glasgewicht.

Door de sterkte van het Reynaers aluminium en de voorziene hoeveelheid ijzer in het profiel, is de CP155 één van de sterkste schuifraamsystemen op de markt.

Door vergroting van de glasoppervlakten wordt de grens tussen binnen en buiten nog meer vervaagd. Hierdoor kiezen steeds meer architecten en nieuwbouwondernemers voor dit uiterst performante raamsysteem. 

BEKIJK DE BROCHURE

Inspiratie!

Laat je inspireren door enkele van onze aluminium raamprojecten

Back To Top