skip to Main Content

DECEUNINCK     I     VOORDELEN    I    PROFIELSYSTEMEN     I     INSPIRATIE!

DECEUNINCK
Het PVC kwaliteitsmerk

PVC schuiframen van Deceuninck gaan hand in hand met betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. Het Belgische bedrijf is sinds 1937 specialist in vernieuwende oplossingen voor je schuifraam en al jarenlang een betrouwbare en vaste partner van Kusters Ramen & Deuren.

De PVC schuiframen en deuren van Deceuninck zijn energiezuinig en stijlvol. Daarboven zijn ze verkrijgbaar in een breed kleurenpalet om volledig aan te sluiten bij niet alleen je exterieur, maar ook je interieur.

De Elegant schuifraam profielen van Deceuninck beantwoorden aan de nieuwste energienormen en worden beschouwd als the ultimate window concept. Bij Kusters Ramen & Deuren helpen we je graag verder om het juiste model voor jouw nieuwe (t)huis te vinden.

Meer weten? Je bent meer dan welkom in onze toonzaal.

Wat zijn de voordelen van PVC profielen?

Isolatieniveau

Het grootste voordeel van PVC schuiframen is de uitstekende isolatiewaarde op het gebied van warmte, geluid en vocht. Met als resultaat: een lagere energiefactuur.

Budgetvriendelijk

Schuiframen in kunststof hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding ten opzichte van andere materialen zoals aluminium. Naast budgetvriendelijkheid, blinkt kunststof ook uit in functionele kwaliteitsaspecten.

Kleurmogelijkheden

Bij PVC kan je kiezen voor een folie in nerf- of korrelstructuur. Daarnaast kunnen wij je profielen in maar liefst 400 RAL-kleuren lakken. Zo kan jij genieten van een zowel de warme houtuitstraling als van de sterktes van PVC.

Een strakke aluminium-look met PVC

PVC schuiframen hebben vandaag geen goedkope look meer. Dankzij de Elegant serie van Deceuninck die gebaseerd is op de look & feel van aluminium zijn de mogelijkheden met PVC een pak uitgebreider geworden.

De voordelen van PVC zijn legio: het materiaal is bijzonder stabiel, slijtvast, licht en duurzaam. PVC gaat decennialang mee en kan nadien gerecycleerd en opnieuw gebruikt worden. Duurzaam dus: niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Elegant van Deceuninck staat voor een minimalistisch design met een strakke aluminium-look, zonder dat daarbij compromis op kwaliteit gesloten wordt. Deze deuren combineren top notch thermische isolatiewaarden met een aanslaglip tot 7mm.

ELEGANT - THERMOFIBRA INFINITY
Schuifdeuren brengen licht in je huis

Het Thermofibra deurprofiel uit de Elegant serie van Deceuninck kenmerkt zich door een subtiele overgang van profielkader naar vleugel. Deze Thermofibra Infinity is een uitvoering met glasvezelversterking. Bij dit schuifraamprofiel wordt in de vleugel de staalversterking vervangen door structurele glasvezels.

De weerbestendige en makkelijk te reinigen oppervlakken van deze kunststof schuiframen met aluminium look zetten een nieuwe maatstaf op het gebied van duurzaamheid en onderhoudscomfort. Precies alles wat je nodig hebt om je thuis helemaal goed te voelen.

pvc slidingline

ELEGANT - INFINITY

De terugliggende uitvoering van Elegant kenmerkt zich door een subtiele overgang van profielkader naar vleugel. Dit profiel is breed inzetbaar dankzij de combinatie van strakke lijnen en een tijdloos design.

pvc slidingline

ELEGANT - ABSTRACT

Bij Elegant Abstract ligt de vleugel volledig vlak ten opzichte van het profielkader. Ben je op zoek naar een uiterst minimalistische look? Dan stopt je zoektocht hier.

Het vlakliggend profiel dient de meest moderne bouwprojecten en won reeds meerdere internationale designawards.

pvc slidingline

ELEGANT - ORIGIN

Het Elegant Origin design geeft je deur een wat klassiekere look & feel die typerend is voor houten ramen of traditionele kunststoframen uit PVC. Het afgeronde design van de Origin vleugel past perfect bij een landelijke renovatie en klassieke bouwstijl.

pvc slidingline

Inspiratie

Laat je inspireren door enkele van onze pvc projecten

Warme uitstraling met houtlook

Door gebruik te maken van de nieuwste PVC profielsystemen vervaardigen we bij Kusters schuiframen die er uitzien als traditioneel hout en die in onderhoud de voordelen van PVC behouden.

Schuren en schilderen behoren tot de verleden tijd, je hoeft enkel te genieten van de warme houtlook. Daarnaast beschikken deze schuiframen over dezelfde hoge isolatienormen die eigen zijn aan een PVC schuifraam.

Bij Kusters zorgen we ervoor dat de kleur van je schuiframen perfect afgestemd is met de stijl van je huis. Voor een klassieke woning bieden wij folies met verschillende houtstructuur aan. Daarnaast zijn ook alle kleurvarianten mogelijk. De uitstraling van deze schuifraamprofielen is nauwelijks te onderscheiden van de originele houten ramen en deuren.

Back To Top