skip to Main Content

KUSTERS   /    EXTRA INFORMATIE    /   WERKWIJZE

De werkwijze van je aankoopproces is duidelijk en uiterst persoonlijk

ONZE WERKWIJZE

Het aankoopstappenplan

Afspraak met specialist

Bij je eerste contact wordt een vertrouwenspersoon toegekend. Deze begeleidt je in de showroom en adviseert je bij de beslissingen ten aanzien van je bouwproject.

Vrijblijvende offerte

Een verkoopovereenkomst wordt opgemaakt waarin de ramen en deuren in detail beschreven staan. Dit samen met een overzicht van de huidige premies en subsidies.

Technische opmeting

We maken tijdig een afspraak voor de opmeting. Je vertrouwenspersoon is een ervaren vakman. Samen worden alle technische details overlopen. Zo worden potentiële risico's voorkomen.

De productie

Na het persoonlijk ontwerpen van je raam of deur, wordt de productie in onze fabriek gestart. Onze ateliermanagers controleren, samen met je vertrouwenspersoon, kwaliteit en timing.

De plaatsing

Bij de plaatsing zorgen wij voor een piekfijne binnenafwerking. Je vertrouwenspersoon plant een moment in dat voor jou past en begeleidt het hele plaatsingsproces.

Service na verkoop

Onze garantiebelofte loopt 10 jaar. Echter kan u ook daarna rekenen op onze dienst na verkoop. Door de eigen productie hebben we alle componenten steeds op voorraad in ons magazijn.

Back To Top