skip to Main Content

REYNAERS     I     VOORDELEN    I     MASTERLINE    I     PROFIELMODELLEN     I     INSPIRATIE!

REYNAERS
Het topmerk in Aluminium profielen

Kusters ramen en deuren behoorde in de jaren '60 tot de eerste verwerkers van de aluminium profielen van Reynaers. Doorheen de jaren is onze samenwerking versterkt wat zijn invloed heeft op de prijs en de kwaliteit van onze aluminium producten.

Tot op het heden is Reynaers een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en duurzame aluminium profielen. Deze worden door ons gebruikt voor de constructie van onze ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren en veranda’s. Bij ons zijn dan ook alle profielsystemen van Reynaers verkrijgbaar.

Samen met Reynaers laten wij ons leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu. De kwalitatieve systemen voldoen dan ook aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. 

REYNAERS WEBSITE

Wat zijn de voordelen van aluminium profielen?

moderne look

De slanke profielen geven uw woning een moderne uitstraling. De look en feel van aluminium is het grootste verschil met PVC.

stevigheid

Aluminium is een oersterk metaal wat je profielen erg onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast is het resistent tegen vervorming en beschermt je woning tegen inbraak. 

keuzeaanbod

Wij produceren alle mogelijke raamontwerpen. Voor de binnen- en buitenzijde kan u kiezen uit 400 beschikbare RAL-kleuren. Profielmodel SL38 voorziet staal imitatie. 

Reynaers gelooft in de kracht van innovatie met de nieuwe Masterline

De ultrafijne look van Reynaers profielen creëert grote, transparante oppervlakten met een sterk en elegant design. De Masterline zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. Zelfs met zijn fijnere profielen is een raam of deur uiterst performant. Met de uitstekende isolatie en een strakke look is de Masterline dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

De Masterline oplossingen is beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing. De varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van grote glasafmetingen aan. De Masterline is niet enkel een staaltje topdesign, ook op vlak van energie haalt het systeem indrukwekkende prestaties!

MASTERLINE 8
Het raamsysteem van de toekomst 

Masterline is het raamsysteem voor de toekomst. Met zijn HI en HI+  versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen. Zo hebben we een systeem dat gebruikt kan worden voor een renovatieproject alsook een voor projecten met hogere isolatie-eisen.

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht en moderne look, gecombineerd met een superieure isolatie. De MasterLine 8 blinkt uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. 

BEKIJK DE BROCHURE

Masterline 8

CS 68
Het basis profielsysteem 

Het wordt vaak toegepast in woningen waarvan de renovatie zich beperkt tot vervanging van het schrijnwerk. Het CS 68 profiel is ideaal voor ramen en deuren bij verbouwingen van oude woningen met beperkte vloer-, dak- en muurisolatie. 

CS 68 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor elke woningstijl.

BEKIJK DE BROCHURE

profielsysteem CS38

SL 38
Ultraslank met een authentieke staalimitatie

De Slim Line 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel.

Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel. Het systeem kan worden toegepast met zowel dubbele als driedubbele beglazing zonder het minimalistische aanzicht te verliezen. Ook de SL 38 reeks is beschikbaar in verschillende stijlen.

BEKIJK DE BROCHURE

Inspiratie!

Laat je inspireren door enkele van onze aluminium raamprojecten

Back To Top