skip to Main Content

ALUMINIUM     I     PVC     I     BIJHORENDE PRODUCTEN

Ramen en deuren met Reynaers aluminium profielen winnen op vlak van moderne looks, stevigheid en keuzeaanbod.

ALUMINIUM RAMEN

De kracht van PVC ramen en deuren zit in zijn isolatieniveaubudgetvriendelijkheid en kleurmogelijkheden.

PVC RAMEN

Lees meer over alle bijhorende producten: glas, vliegenramen, verluchtingsroosters, rolluiken en zonnewering. 

BIJHORENDE PRODUCTEN

Hulp nodig bij het kiezen? 

[go_pricing id="table1"]

Ons beter leren kennen? 

plaatser

Vakmanschap komt met de jaren

Eerlijkheid duurt het langst. Bij ons al meer dan 50 jaar! Wij produceren én plaatsen kwaliteitsramen op maat. Onze verkopers zijn vertrouwenspersonen die projecten van de opmeting tot de afwerking opvolgen. Elke raam wordt geplaatst door verfijnt vakmanschap. Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke en klantgerichte aanpak.

OVER ONS

frabriek

Ons fabriek en zijn troeven

Door de assemblage van onze ramen en deuren lokaal en in eigen handen te houden, blinkt Kusters uit op vlak van kwaliteit, snelheid en productmogelijkheden. Een project hebben wij van A tot Z in handen. De componenten en expertise bevinden zich beide in onze atelier te Antwerpen. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor uw bouwproject.

CONTACT

Enkele realisaties bekijken? 

PVC raaam

Klassieke woning met PVC profielen

Omwille van de isolerende eigenschappen van Deceuninck kozen de bewoners hun huis te renoveren met nieuwe ramen. Opmerkelijk zijn de fijne profielen, de sierafwerking op de raam zelf en de afgebogen glasramen aan de bovenkant. Deze combinatie geeft de woning een karaktervolle uitstraling.

PVC RAMEN

aluminium ramen

Moderne woning met aluminium profielen

Bij deze woning werd gekozen voor aluminium ramen en deuren met Reynaers Masterline 8 profielensystemen. De donkerblauwe aluminium overloop tussen twee ramen maakt de gevel nog extra modern. Daarnaast werd voor bepaalde delen van ramen een vliegenramen gezet. Zo worden insecten buiten gehouden tijdens de zomermaanden. 

ALUMINIUM RAMEN

Klassieke woning Aluminium

Reynaers SL38 met een klassieke uitstraling

In dit geval koos architect Dirk Reynaert voor een renovatie met het aluminium Slim Line raamsysteem. De SL 38 leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. Voor de kleur van deze slanke profielen werd gekozen voor RAL 9005.

ALUMINIUM RAMEN

Klassieke woning Aluminium

Betaalbaar renoveren met PVC

Bij deze renovatie wordt een elegant uitzicht met uitstekende energieprestaties gecombineerd. De donkerblauwe kleur zorgt voor een mooi contrast met de achtergevel. Met de glaspartijen kan er genoten worden van de tuin en optimale lichtinval in de woning. De profielen van Deceuninck zijn smaakvol, onderhoudsvriendelijk en toch betaalbaar.

PVC RAMEN

Kom langs in onze showroom

Laat je begeleiden door een specialist. Bij een afspraak word je een Kusters vertrouwenspersoon toegekend. Op maat van je bouwproject zoeken wij samen naar het gepaste profielmateriaal voor jou ramen en deuren. 

CONTACT

Laat je inspireren

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Laat jezelf inspireren door de ramen en deuren in de straten, maak vrijblijvend een afspraak in een van onze showrooms of bezoek de inspiratiepagina van onze website. 

INSPIRATIE!

Back To Top