Ramen in

Aluminium

Ramen in

PVC

Bijhorende producten

Accessoires

Onze sterktes

Bekijk hieronder enkele realisaties in aluminium en PVC

Klassieke woning met PVC profielen

Omwille van de uitstekende isolatiewaarde, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van PVC raamprofielen kozen de eigenaars ervoor om hun houten ramen te vervangen door kunststof. In dit project koos de architect voor houtimmitatie. De klassieke uitstraling, samen met de valse centers bovenaan, geven de woning een karaktervolle en tijdloze uitstraling.

Moderne woning met aluminium profielen

Bij deze woning werd gekozen voor zwarte aluminium raamprofielen type Masterline 8. Door te kiezen voor grote glaspartijen van vloer tot plafond verdwijnt de grenst tussen binnen en buiten. Deze profielen hebben een moderne, strakke look en voldoen aan de hoogste isolatie normen. Ook de dakrand werd afgewerkt met aluminium bekleding. 

Staalimitatie met een klassieke uitstraling

Wanneer u voor staalimitatie raamprofielen van Reynaers kiest, kiest u voor slanke profielen in combinatie met de goed isolerende eigenschappen van Aluminium. In dit geval koos de eigenaar voor een SlimeLine 38. Dit profielsysteem leent zich zowel voor minimalistische toepassingen met grote glaspartijen als voor pastorie- en hoevestijl woningen. 

Bezoek onze showroom

Antwerpen | Gent 

Bij een bezoek aan een van onze showrooms, staan onze experts klaar om samen tot de profiel-, glas- en beslagsamenstelling te komen die past bij uw woning. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u steeds een oplossing krijgt die volledig aansluit op uw noden en wensen.  

Naast onze demo-modellen in de showrooms, kan u in onze fabriek in Antwerpen met eigen ogen ons 100% lokale productieproces van uw ramen of deur komen bezichtigen. Hier kan u zien en voelen dat ons modern machinepark uitgerust is met de nieuwste technologieën en dat wij steeds met de meest kwalitatieve materialen werken.

Ontdek onze partners:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.