Deceuninck PVC​

Met PVC raamprofielen van Deceuninck wordt
superieure isolatie gecombineerd met een minimalistisch design

Wat zijn de voordelen van ramen in PVC?

logo deuren isolatie

Isolatieniveau​

Het grootste voordeel van PVC ramen is de uitstekende isolatiewaarde op vlak van warmte, geluid en vocht. Dit resulteert uiteindelijk in een lagere energie factuur voor u en een beter klimaat.  

Logo deuren budget

Budgetvriendelijk

Ramen in kunststof hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding ten opzichte van andere materialen zoals aluminium. Naast budgetvriendelijkheid blinkt kunststof ook uit in functionele kwaliteitsaspecten.

Logo deuren kleuren

Kleurmogelijkheden

Bij PVC ramen kan u kiezen voor een folie in nerf- of korrelstructuur. Daarnaast kunnen wij uw profielen in maar liefst 400 RAL-kleuren lakken. Zo kan u genieten van zowel de warme houtuitstraling als van de sterktes van PVC ramen. 

Elegant staat voor minimalisch design

Het Elegant-profielsysteem van Deceuninck is bekroond vanwege zijn slank en minimalistisch ontwerp. De rechthoekige glaslatten maken komaf met de afgeronde ontwerpen uit het verleden, waardoor kunststof ramen naar een geheel nieuwe designstandaard worden gebracht.

Dankzij de unieke ThermoFibra technologie zijn we in staat om uitzonderlijke prestaties te behalen met slanke raamprofielen. Uw woning beschikt zo over uitstekende thermische en akoestische isolatie, terwijl er een maximale lichtinval kan worden bereikt.

Ontdek de verschillende PVC profielensystemen

Deceuninck profiel

ThermoFibra Infinity

Superieure isolatiewaarden

Het ThermoFibra Infinity profiel is voorzien van structurele glasvezels. Dit samen met de Forthex-versterking in het raamkader zorgt voor een uitstekende thermische isolatie.

Dankzij de nieuwste glasvezeltechnologie zijn de profielen sterker dan ooit tevoren. Hierdoor kunnen we met minder brede profielen dezelfde isolatieprestaties behalen.

Deceuninck profiel

Elegant Abstract

Minimalistisch design 

Elegant Abstract, een modern en architecturaal raamprofiel. Het gloednieuw design heeft een vleugel die volledig in hetzelfde vlak ligt als het profielkader. Het Elegant Abstract profiel evenaart de typische uitstraling van een aluminium raam met de isolatieprestaties van kunststof.

Dit profiel dient de meest moderne bouwprojecten en won reeds meerdere internationale design awards.

Deceuninck profiel

Elegant Origin

Traditionele look

Elegant Origin geeft de ideale combinatie tussen de nieuwste technologie en een traditioneel design. Het opendraaiende deel van een Elegant Origin raam is afgerond voor een meer landelijke, retro look.

Een ruime keuze aan folies in houtpatronen of gekleurde houtstructuur versterken het rustieke karakter van dit raam. Dit is dan ook een ideaal profiel voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.

Inspiratie nodig?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Meer info over de beschikbare verbouwpremies