over de verschillende generaties

Al drie generaties zijn wij dé expert in het maken en plaatsen van buitenschrijnwerk!

Tot op heden hebben we nog steeds dezelfde visie: 
“Super isolerende ramen en deuren van uitmuntende kwaliteit met extreem korte levertermijnen aan scherpe prijzen.”

– Oprichter, Jef Kusters

Onze sterktes

Over onze snelheid

Zeer korte levertermijnen

Door de assemblage lokaal en in eigen handen te houden, blinkt Kusters uit op vlak van snelheid. We onderscheiden ons hiermee ook meteen van importproducten uit het buitenland. De volledige productie gebeurt in ons fabriek in Wijnegem, wat ook een extra kwaliteitscontrole geeft. 

over onze passie

Passie voor het vak

Al meer dan 50 jaar leeft bij Kusters de passie voor het vervaardigen en plaatsen van ramen en deuren. Al generatie op generatie wordt  kennis en vakmanschap doorgegeven. Hierdoor is voor ons geen project te complex. 

over onze afwerking

Zorgeloos van A tot Z

Als klant krijgt u bij het eerste contact een vertrouwenspersoon toegekend die uw project van begin tot einde opvolgt. Onze aanpak is erg persoonlijk en op maat van elke klant, zowel voor particulieren als professionelen. 

over onze plaatsing

Professionele plaatsers

Bij het demonteren van het oude en installeren van het nieuwe raamwerk wordt professioneel te werk gegaan. Onze eigen productie verzekert afstemming met onze plaatsingsteams. Met respect voor de woning wordt de afwerking tot in detail verzorgd.

over onze lakkerij

Eigen lakkerij

De kleur van uw raam of deur is erg belangrijk. Om het kleurenaanbod breed te houden en kwaliteit te garanderen investeerden wij in een eigen lakkerij. Een uitgebreid productaanbod in combinatie met deze kleurmogelijkheden is een van onze unieke voordelen.

over onze service

Service naverkoop

Alle defecten worden opgelost door ons gespecialiseerde service-na-verkoopteam. Wij gebruiken enkel topmerken die garant staan voor een lange levensduur. zo kan u jarenlang genieten van uw nieuw isolerend buitenschrijnwerk.

Onze werkwijze

logo nummer 1

Afspraak met specialist

Bij het eerste contact wordt een vertrouwenspersoon toegekend. Deze begeleidt u in de showroom of komt langs bij u thuis om de nodige opmetingen te doen en de wensen te bespreken. 

logo nummer 2

Vrijblijvende offerte

Een verkoopovereenkomst wordt opgemaakt waarin de ramen en deuren in detail beschreven staan. Dit samen met een overzicht van de huidige premies en subsidies die van toepassing zijn.

logo nummer 3

Technische opmeting

We maken tijdig een afspraak voor de opmeting. Uw contactpersoon is een ervaren vakman. Samen worden alle technische details overlopen om eventuele misverstanden te vermijden.

logo nummer 4

De productie

Na het persoonlijk ontwerpen en de opmeting wordt de productie in onze fabriek gestart. Onze ateliermanagers controleren, samen met uw contactpersoon de kwaliteit en timing. 

Logo nummer 5

De plaatsing

Bij de plaatsing zorgen wij voor een piekfijne binnenafwerking. De contactpersoon plant samen met u een moment in dat past en begeleidt het hele plaatsingsproces.

logo nummer 6

Service na verkoop

Bekijk de garantievoorwaarden op de factuur en contacteer ons indien u vragen hebt. u kan steeds rekenen op onze dienst na verkoop. Werkuren en vervangingsonderdelen worden aan een eerlijk tarief aangerekend.

Over de samenwerking met Ledify

Kusters is gespecialiseerd in het maken van raamconstructies op maat. De microbe voor constructies, simulaties, technische tekeningen, kraanwerken en lassen gaf de familie door aan zoon Pieter. Hij verdiept zich sinds enkele jaren als zaakvoerder in de technologie van LED schermen. De synergie tussen beide bedrijven omtrent knowhow zorgt ervoor dat we jou heel graag LEDify als ideale partner voor al jouw LED schermprojecten willen aanbevelen. Zoek je dus naar dé specialist in LED schermen op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Pieter Kusters en het LEDify-team!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Meer info over de beschikbare verbouwpremies