Deuren in

Aluminium

Deuren in

PVC

Bijhorende producten

Accessoires

100% Belgisch

Reynaers | Onze partner voor aluminium profielen
Deceuninck | Onze partner voor PVC profielen

Wij produceren ramen en deuren in aluminium en PVC. Daarnaast kunnen wij door betrouwbare, lokale leveranciers te kiezen, hoogstaande kwaliteit garanderen.

De productie gebeurt van A tot Z in onze fabriek in Wijnegem (Antwerpen). Hierdoor zijn we in staat om naast een voortdurende kwaliteitscontrole ook zeer snelle levertermijnen aan te houden.

ramen deuren en schuiframen

Ontdek het resultaat

Van krot naar top met nieuw buitenschrijnwerk

In dit project hebben we de volledige voorgevel met zorg gerenoveerd. Bovendien hebben we het buitenschrijnwerk volledig vervangen. Daarnaast heeft de klant ook de gevel opgekuist, wat resulteerde in een absoluut verbluffend eindresultaat

De nieuwe voorgevel met een aluminium voordeur

Voor de voorgevel van een kantoor werd gekozen voor een volledig glazen vitrine, wat een modern en uitnodigend uiterlijk creëert. Daarnaast hebben we de toegangsdeur naar het appartement uitgevoerd in duurzaam aluminium.

Zwarte, aluminium ramen voor een moderne look

Het vervangen van de ramen en deuren heeft een aanzienlijk effect op de architectuur en de algehele uitstraling van het gebouw. Hierbij werden de traditionele houten ramen  vervangen door  aluminium ramen waardoor een eigentijdse en uitstraling wordt gecreëerd.

Bezoek onze showroom

Antwerpen | Gent 

Bij een bezoek aan een van onze showrooms, staan onze experts klaar om samen tot de profiel-, glas- en beslagsamenstelling te komen die past bij uw woning. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u steeds een oplossing krijgt die volledig aansluit op uw noden en wensen.  

Naast onze demo-modellen in de showrooms, kan u in onze fabriek in Antwerpen met eigen ogen ons 100% lokale productieproces van uw ramen of deur komen bezichtigen. Hier kan u zien en voelen dat ons modern machinepark uitgerust is met de nieuwste technologieën en dat wij steeds met de meest kwalitatieve materialen werken.

Ontdek onze partners:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Meer info over de beschikbare verbouwpremies