Deceuninck PVC

Met PVC profielen van Deceuninck wordt superieure isolatie gecombineerd met een minimalistisch design

Wat zijn de voordelen van PVC?

PVC isolatie

Isolatieniveau

Het grootste voordeel van PVC deuren is de uitstekende isolatiewaarde op vlak van warmte, geluid en vocht. Dit resulteert uiteindelijk in een lagere energie factuur voor u en een beter klimaat.

PVC budget

Budgetvriendelijk

Deuren in kunststof hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding ten opzichte van andere materialen zoals aluminium. Naast budgetvriendelijkheid blinkt kunststof ook uit in functionele kwaliteitsaspecten.

PVC kleuren

Kleur mogelijkheden

Bij PVC kan u kiezen voor een folie in nerf- of korrelstructuur. Daarnaast kunnen wij uw profielen in maar liefst 400 RAL-kleuren lakken. Zo kan u genieten van zowel een warme houtuitstraling als van de sterktes van PVC.

Elegant staat voor minimalisch design

Het Elegant-profielsysteem van Deceuninck is bekroond vanwege zijn slank en minimalistisch ontwerp. De rechthoekige glaslatten maken komaf met de afgeronde ontwerpen uit het verleden, waardoor kunststof ramen naar een geheel nieuwe designstandaard worden gebracht.

Dankzij de unieke ThermoFibra technologie zijn we in staat om uitzonderlijke prestaties te behalen met slanke raamprofielen. Uw woning beschikt zo over uitstekende thermische en akoestische isolatie, terwijl er een maximale lichtinval kan worden bereikt.

Wij stellen graag enkele PVC deurprofielen aan u voor

PVC profiel

ThermoFibra Infinity

Wooncomfort van zijn mooiste kant

Het ThermoFibra Infinity profiel is voorzien van structurele glasvezels. Dit samen met de Forthex-versterking in het deurkader zorgt voor een uitstekende thermische isolatie.

Dankzij de nieuwste glasvezeltechnologie zijn de profielen sterker dan ooit tevoren. Hierdoor kunnen we met minder brede profielen dezelfde isolatieprestaties behalen.

PVC profiel

Elegant Abstract

Wooncomfort van zijn mooiste kant

Elegant Abstract, een modern en architecturaal profiel. Het gloednieuw design heeft een vleugel die volledig in hetzelfde vlak ligt als het profielkader. Het Elegant Abstract profiel evenaart de typische uitstraling van een aluminium profiel met de isolatieprestaties van kunststof.

Dit profiel dient de meest moderne bouwprojecten en won reeds meerdere internationale design awards.

PVC profiel

Elegant Origin

Wooncomfort van zijn mooiste kant

Elegant Origin geeft de ideale combinatie tussen de nieuwste technologie en een traditioneel design. Het opendraaiende deel van een Elegant Origin deur is afgerond voor een meer landelijke, retro look.

Een ruime keuze aan folies in houtpatronen of gekleurde houtstructuur versterken het rustieke karakter van deze deur. Dit is dan ook een ideaal prfoiel voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.

Inspiratie nodig?

Spring gerust eens binnen in een van onze showrooms

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van voordeuren die wij plaatsen. Nog meer inspiratie nodig? Het straatbeeld is de beste catalogus! Alle deuren in aluminium of PVC die u op straat tegenkomt, kunnen wij voor u maken.

Toch bijkomend advies nodig bij uw keuze? Onze professionele experts zijn opgeleid en staan klaar om u zowel op esthetisch als technisch vlak in deze zoektocht te begeleiden. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

verbouwpremie

Meer info nodig over de beschikbare verbouwpremies