Reynaers Aluminium

Al meer dan 50 jaar onze trouwe partner
voor duurzame en innovatieve aluminium deuren

Wat zijn de voordelen van deuren in aluminium?

Aluminium modern

Moderne look

De strakke aluminium deurprofielen geven uw woning een moderne uitstraling. De look en feel is wat het product zo uniek maakt.                 

Aluminium sterk

Stevigheid

Aluminium is een oersterk metaal wat uw profielen erg onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast is het resistent tegen vervorming en beschermt het uw woning uitstekend tegen inbraak.

Aluminium kleur

Keuze aanbod

Wij produceren alle mogelijke stijlen en designs. Voor de binnen- en buitenzijde kan u kiezen uit de meer dan 400 beschikbare RAL-kleuren, anodisatie en trendkleuren.     

Wij geloven in de kracht van innovatie

Om uw leef- en werkomgeving te verbeteren, nu en in de toekomst, werken wij steeds samen met betrouwbare partners. Zo is Reynaers Aluminium al meer dan 50 jaar onze partner voor de meest duurzame en innovatieve aluminium ramen en deuren. 

De hoogwaardige profielsystemen van Reynaers Aluminium voldoen aan de strengste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en energie-efficiëntie

Door innovatie en ontwikkeling steeds voorop te stellen kan u van de best isolerende raamprofielen op de markt genieten. 

Ontdek de verschillende aluminium profielensystemen

detail aluminium

Masterline 8

Superieure isolatie

Duurzaamheid in bouwprojecten begint met een goede isolatie. MasterLine 8 van Reynaers Aluminium is een uitstekend voorbeeld hiervan, met zijn uitmuntende prestaties in energie-efficiëntie. Dankzij de unieke isolatie-eigenschappen is het zelfs geschikt voor passiefbouw.

Deze nieuwe generatie aluminium ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuur trend van maximaal daglicht en moderne look, gecombineerd met een superieure isolatie. De MasterLine 8 blinkt uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. 

detail aluminium

SlimeLine 38

Minimalistisch design

‘Less is more’ is een trend die vandaag populair is als het gaat over aluminium ramen en deuren. Steeds meer bouwers en verbouwers kiezen voor een minimalistisch design. Reynaers Aluminium’s SlimLine speelt hierop in met zijn ultra slanke profielen.

De ‘steel look’ ziet er prachtig uit in moderne architectuur en karaktervolle nieuwbouwwoningen. Het biedt ook de perfecte oplossing voor renovatieprojecten. Bijvoorbeeld bij het vervangen van oude stalen ramen, zo blijft het originele design behouden maar bieden ze tegelijkertijd een thermisch verbeterde oplossing.

Renoveren met aluminium

Dat is een leven lang genieten met een minimum aan onderhoud.

Onze aluminium ramen, deuren en schuiframen zijn bekend om hun duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor renovatieprojecten. Bovendien vereisen ze minimaal onderhoud, wat het aantrekkelijk maakt voor drukke huiseigenaren.

Ontdek alle voordelen van aluminium renovaties door onze gratis renovatiegids te raadplegen.

Inspiratie nodig?

Spring gerust eens binnen in een van onze showrooms

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van voordeuren die wij plaatsen. Nog meer inspiratie nodig? Het straatbeeld is de beste catalogus! Alle deuren in aluminium of PVC die u op straat tegenkomt, kunnen wij voor u maken.

Toch bijkomend advies nodig bij uw keuze? Onze professionele experts zijn opgeleid en staan klaar om u zowel op esthetisch als technisch vlak in deze zoektocht te begeleiden. 

Inspiratie nodig?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.