Reynaers Aluminium

Al meer dan 50 jaar onze trouwe partner
voor duurzame en innovatieve aluminium profielen

Aluminium deuren

Wat zijn de voordelen van aluminium?

Aluminium modern

Moderne look

De strakke aluminium profielen geven uw woning een moderne uitstraling. De look en feel is wat het product zo uniek maakt.                                                                                         

Aluminium sterk

Stevigheid

Aluminium is een oersterk metaal wat uw profielen erg onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast is het resistent tegen vervorming en beschermt het uw woning uitstekend tegen inbraak.

Aluminium kleur

Keuze aanbod

Wij produceren alle mogelijke stijlen en designs. Voor de binnen- en buitenzijde kan u kiezen uit de meer dan 400 beschikbare RAL-kleuren, anodisaties en trendkleuren.    

Wij geloven in de kracht van innovatie

Om uw leef- en werkomgeving te verbeteren, nu en in de toekomst, werken wij steeds samen met betrouwbare partners. Zo is Reynaers Aluminium al meer dan 50 jaar onze partner voor de meest duurzame en innovatieve alluminium op de markt. 

De hoogwaardige profielssystemen van Reynaers Aluminium voldoen aan de strengste eisen op het gebied van comfortveiligheidarchitectonisch ontwerp en energie-efficiëntie

Door innovatie en ontwikkeling steeds voorop te stellen kan u van de best isolerende profielen op de markt genieten. 

Wij stellen graag enkele aluminium deurprofielen aan u voor

detail aluminium

Masteline 8

Superieure isolatie

Duurzaamheid in bouwprojecten begint met een goede isolatie. MasterLine 8 van Reynaers Aluminium is een uitstekend voorbeeld hiervan, met zijn uitmuntende prestaties in energie-efficiëntie. Dankzij de unieke isolatie-eigenschappen is het zelfs geschikt voor passiefbouw.

Deze nieuwe generatie innovatieve profielen weerspiegelt de hedendaagse architectuur trend van maximaal daglicht en moderne look, gecombineerd met een superieure isolatie. De MasterLine 8 blinkt uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. 

detail aluminium

SlimeLine 38

Minimalistisch design

‘Less is more’ is een trend die vandaag zeer populair is, zeker als het gaat over ramen en deuren. Steeds meer bouwers en verbouwers kiezen voor een minimalistisch design. Reynaers Aluminium’s SlimLine speelt hierop in met zijn ultra slanke profielen.

De ‘steel look’ ziet er prachtig uit in moderne architectuur en karaktervolle nieuwbouwwoningen. Het biedt ook de perfecte oplossing voor renovatieprojecten. Bijvoorbeeld bij het vervangen van oude stalen deuren, zo blijft het originele design behouden maar bieden ze tegelijkertijd een thermisch verbeterde oplossing.

Inspiratie nodig?

Spring gerust eens binnen in een van onze showrooms

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van voordeuren die wij plaatsen. Nog meer inspiratie nodig? Het straatbeeld is de beste catalogus! Alle deuren in aluminium of PVC die u op straat tegenkomt, kunnen wij voor u maken.

Toch bijkomend advies nodig bij uw keuze? Onze professionele experts zijn opgeleid en staan klaar om u zowel op esthetisch als technisch vlak in deze zoektocht te begeleiden. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

verbouwpremie

Meer info nodig over de beschikbare verbouwpremies