Reynaers Aluminium

Al meer dan 50 jaar onze trouwe partner
voor duurzame en innovatieve aluminium profielen

Wat zijn de voordelen van aluminium?

logo modern huis

Moderne look

De strakke aluminium profielen geven uw woning een moderne uitstraling. De look en feel is wat het product zo uniek maakt.                                                                                            

logo stevigheid slot

Stevigheid

Aluminium is een oersterk metaal wat uw profielen erg onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast is het resistent tegen vervorming en beschermt het uw woning uitstekend tegen inbraak.

logo kleurwaaier aanbod

Keuze aanbod

Wij produceren alle mogelijke stijlen en designs. Voor de binnen- en buitenzijde kan u kiezen uit de meer dan 400 beschikbare RAL-kleuren, anodisaties en trendkleuren.     

Wij geloven in de kracht van innovatie

Om uw leef- en werkomgeving te verbeteren, nu en in de toekomst, werken wij steeds samen met betrouwbare partners. Zo is Reynaers Aluminium al meer dan 50 jaar onze partner voor de meest duurzame en innovatieve alluminium op de markt. 

De hoogwaardige profielssystemen van Reynaers Aluminium voldoen aan de strengste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en energie-efficiëntie

Door innovatie en ontwikkeling steeds voorop te stellen kan u van de best isolerende raamprofielen op de markt genieten. 

Wij stellen graag enkele alluminium raamprofielen aan u voor

detail aluminium masterline 8

Masteline 8

Superieure isolatie

Duurzaamheid in bouwprojecten begint met een goede isolatie. MasterLine 8 van Reynaers Aluminium is een uitstekend voorbeeld hiervan, met zijn uitmuntende prestaties in energie-efficiëntie. Dankzij de unieke isolatie-eigenschappen is het zelfs geschikt voor passiefbouw.

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuur trend van maximaal daglicht en moderne look, gecombineerd met een superieure isolatie. De MasterLine 8 blinkt uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. 

details aluminium SL38

SlimeLine 38

Minimalistisch design

‘Less is more’ is een trend die vandaag zeer populair is, zeker als het gaat over ramen en deuren. Steeds meer bouwers en verbouwers kiezen voor een minimalistisch design. Reynaers Aluminium’s SlimLine speelt hierop in met zijn ultra slanke profielen.

De ‘steel look’ ziet er prachtig uit in moderne architectuur en karaktervolle nieuwbouwwoningen. Het biedt ook de perfecte oplossing voor renovatieprojecten. Bijvoorbeeld bij het vervangen van oude stalen ramen, zo blijft het originele design behouden maar bieden ze tegelijkertijd een thermisch verbeterde oplossing.

Inspiratie nodig?

Meer info nodig over de beschikbare verbouwpremies