Reynaers Aluminium

Al meer dan 50 jaar onze trouwe partner
voor duurzame en innovatieve aluminium profielen

Wat zijn de voordelen van aluminium schuiframen?

Aluminium modern

Moderne look

De strakke aluminium schuifraam profielen geven uw woning een moderne uitstraling. De look en feel is wat het product zo uniek maakt.                 

Aluminium sterk

Stevigheid

Aluminium is een oersterk metaal wat uw profielen erg onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast is het resistent tegen vervorming en beschermt het uw woning uitstekend tegen inbraak.

Aluminium kleur

Keuze aanbod

Wij produceren alle mogelijke stijlen en designs. Voor de binnen- en buitenzijde kan u kiezen uit de meer dan 400 beschikbare RAL-kleuren, anodisatie en trendkleuren.     

Wij geloven in de kracht van innovatie

Om uw leef- en werkomgeving te verbeteren, nu en in de toekomst, werken wij steeds samen met betrouwbare partners. Zo is Reynaers Aluminium al meer dan 50 jaar onze partner voor de meest duurzame en innovatieve aluminium ramen en deuren. 

De hoogwaardige profielsystemen van Reynaers Aluminium voldoen aan de strengste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en energie-efficiëntie

Door innovatie en ontwikkeling steeds voorop te stellen kan u van de best isolerende raamprofielen op de markt genieten. 

Ontdek de verschillende aluminium profielensystemen

Detail Masterpatio schuifraam aluminium

MasterPatio

Superieure isolatie

Dit innovatieve schuifraamsysteem maakt totale gevel oplossingen mogelijk en vormt de perfecte combinatie met de MasterLine-reeks. Het staat bekend als het best isolerende aluminium schuifraam op de markt. Dankzij deze sterke energieprestatie is het ook zeer geschikt  voor passiefbouw.

Ook op esthetisch vlak tilt MasterPatio uw woning naar een hoger niveau. Zijn slanke, strakke ontwerp voegt pure schoonheid toe en zorgt voor meer natuurlijke lichtinval. Bovendien biedt het enorm veel architecturale opties, dankzij de mogelijkheid tot grote glasgewichten en hoogtes tot 3,6 m zijn er talloze configuraties mogelijk

 

Detail CP130 schuifraam aluminium

ConceptPatio 130

Minimalistisch design

Het CP 130 aluminium schuifraam combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. 

CP 130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing
van de onderregel mogelijk maakt.Renoveren met aluminium

Dat is een leven lang genieten met een minimum aan onderhoud.

Onze aluminium ramen, deuren en schuiframen zijn bekend om hun duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor renovatieprojecten. Bovendien vereisen ze minimaal onderhoud, wat het aantrekkelijk maakt voor drukke huiseigenaren.

Ontdek alle voordelen van aluminium renovaties door onze gratis renovatiegids te raadplegen.

Inspiratie nodig?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Meer info over de beschikbare verbouwpremies