skip to Main Content

ALUMINIUM     I     PVC     I     BIJHORENDE PRODUCTEN

Schuiframen met aluminium profielen winnen op vlak van moderne looks, stevigheid en keuzeaanbod

ALUMINIUM SCHUIFRAMEN

De kracht van PVC zit in zijn isolatieniveaubudgetvriendelijkheid en kleurmogelijkheden.

PVC SCHUIFRAMEN

Lees meer over alle bijhorende producten: glas, vliegenramen, verluchtingsroosters, rolluiken en zonnewering. 

BIJHORENDE PRODUCTEN

Hulp nodig bij het kiezen? 

[go_pricing id="table1_5a1d17c54e4ea"]

Ons beter leren kennen? 

Grote glaspartijen en onze kraanwagen

Wij beschikken over een eigen kraanwagen. Dit heeft als voordeel dat grote glaspartijen eenvoudiger en sneller kunnen geplaatst worden door onze vakmannen. Een grote zuignap en kraanarm verlichte het zware arbeidswerk. Onze kraan maakt ook mogelijk dat wij op een flexibele manier hoogtewerken kunnen inplannen. 

OVER ONS

frabriek

Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit

Door de assemblage van onze ramen en deuren lokaal en in eigen handen te houden, blinkt Kusters uit op vlak van kwaliteit, snelheid en mogelijkheden. Een project hebben wij van A tot Z in handen. De componenten en expertise bevinden zich beide in onze atelier te Antwerpen. Dit maakt ons een betrouwbare partner met een sterke achterban.

CONTACT

Enkele realisaties bekijken? 

Aluminium schuifraam

Twee schuiframen voor extra licht

Schuiframen met slanke profielen die een strakke uitstraling geven. Door de grote glaspartijen wordt de woning mooi verlicht door het invallend daglicht. Bij het koken aan het eiland hebben de ouders een goed zicht op de tuin. Vanuit de living kunnen ze op een rustige manier genieten van de natuur. Perfect voor zowel zomer als winter. 

ALUMINIUM

aluminium ramen

Een schuifraam geeft een buitengevoel

In deze woning werden kleinere raampartijen vervangen door een schuifraam. Het gezin geniet zo nog meer van het terras en de prachtige tuin. De monorail schuifraam bestaat uit een vaste glaspartij die in de kader wordt geplaatst en een bewegende vleugel die als schuifdeur dient. De grote glaspartij in het vaste gedeelte draagt bij tot de minimalistische look. 

ALUMINIUM

Kom langs in onze showroom

Laat je begeleiden door een specialist. Bij een afspraak word je een Kusters vertrouwenspersoon toegekend. Op maat van je bouwproject zoeken wij samen naar het gepaste profielmateriaal voor jou ramen en deuren. 

CONTACT

Laat je inspireren

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Laat jezelf inspireren door de ramen en deuren in de straten, maak vrijblijvend een afspraak in een van onze showrooms of bezoek de inspiratiepagina van onze website. 

INSPIRATIE!

Back To Top